Cannabis Bevrijdingsdag

Inplaats van Westerpark Flevopark

Cannabis Bevrijdingsdag verhuist

 

Zoals we al eerder op deze site meldden, is het Cannabis Bevrijdingsdagfeest niet langer welkom in het Westerpark in Amsterdam, waar het vijf jaar lang heeft plaatsgevonden. De locatie die wél werd aangeboden, het Flevopark, vond de organisatie te afgelegen. Nu heeft het Verbond voor Opheffing van het Cannabisverbod, de organisator, zijn oog laten vallen op Strijp-s, het voormalige Philipsterrein in Eindhoven. Er is een vergunning aangevraagd om het festival daar te laten plaatsvinden. Er moet wel snel een feestterrein gevonden worden, want de Cannabis Bevrijdingsdag wordt al op 15 juni aanstaande gevierd.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht