Salvation Army

Leger des Heils ontvangt zak wiet…

Leger des Heils ontvangt grote zak wiet!

In Sugarcreek in de V.S werd het Leger des Heils verblijd met een grote zak wiet. Hoewel daar onder de klanten van het Leger vast wel emplooi voor zou zijn geweest, heeft de afdeling er voor gekozen om zich tot de politie te wenden. Hoofdagent Matt Carlson uit Sugarcreek vertelde aan de plaatselijke krant, de Huffington Post, dat het om een ''substantiële hoeveelheid'' ging. Overigens krijgt het Leger des Heils wel vaker wonderlijke giften. Er werden al eens wapens, ringen, een grote hoeveelheid contant geld en een flinke goudstaaf weggegeven. Nu is de politie op zoek naar degene die de wietzak heeft gedoneerd. Die zal als hij gevonden wordt wel spijt van zijn vrijgevigheid krijgen. Önward Christian Soldiers….

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht