Verkeerde muts

Oppassen voor logo

Verkeerd mutsje op

Een vrije jongen uit Missoula, Oregon, liep op een wel heel opmerkelijke manier tegen de lamp. De 32-jarige Ali Reza Tabibnejad maakte een slordige manoeuvre bij het verwisselen van rijbaan. Misschien was hij wel aan het snijden, of deed hij iets anders wonderlijks. Vanwege die move kregen de agenten hem in de smiezen. Toen ze de man hadden aangehouden viel meteen hun oog op zijn markante mutsje. Daar stond met grote groene letters Wiet op. Ach ja en toen gingen ze zoeken… En een auto is gauw doorzocht…. De speurneuzen vonden drie hele kilo's stuff. The real stuff. Dat was genoeg om de cannabisenthousiasteling mee te nemen. Niet voor een verkeersboete, maar in zijn land ga je dan meteen voor het echie. Hij zit dus nog steeds vast. Met zo'n lading aan boord moet je toch een beetje beter oppassen dat je niet in de gaten loopt.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht