Pvda voor regeling

Partijj vindt Opstelten star

 PvdA is voor gereguleerde teelt

De PvdA is er een voorstander van dat gemeenten gaan experimenteren met gereguleerde teelt. De partij vindt Opstelten te onbuigzaam. Hij betoogt namelijk steeds dat het anders omgaan met ''de achterdeur'' tegen internationale verdragen in zou gaan. Marith Rebel van de PvdA is het daar niet mee eens. Zij zegt dat hij zich op oude verdragen beroept en vindt daarom dat hij zich opnieuw zou moeten bezinnen op deze kwestie. In het regeerakkoord is hier door de coalitiepartijen niets over afgesproken. Inmiddels zijn er 23 burgemeesters van Nederlandse steden, waaronder ook grote, zoals Amsterdam, die zich hebben uitgesproken voor wiet-experimenten. Zij komen met een manifest om hun plannen vorm te geven. Je vraagt je af of Opstelten onder zoveel druk niet eens achter zijn oren moet gaan krabben. Het zal toch niet zo zijn dat hij liever de georganiseerde misdaad in het zadel wil houden? Bah, nee, niet zo cynisch. Laten we het erop houden dat hij een redelijk, democratisch mens is, die vroeg of laat (zeer laat!!!) wakker zal moeten worden. Wake up, Yvo!!

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht