Rechter geeft A'dam gelijk

Amsterdam tolerant? Hoezo???

Rechter geeft gemeente Amsterdam gelijk

 

In Amsterdam moet een groot aantal coffeeshops hun deuren overdag gesloten houden, omdat ze zich dicht bij een school bevinden. Elf shops gingen naar de rechter omdat ze zich hierdoor ernstig in hun belangen geschaad voelden. Het kost hen bijna de helft van de omzet wanneer ze pas om 18.00 uur open mogen, in plaats van om 7.00 's morgens. Een van de advocaten voerde aan dat de shophouders al failliet gaan voor ze ook maar de tijd krijgen om te verhuizen. De rechter denkt daar echter anders over. Die vindt dat de coffeeshophouders deze maatregel al lang hebben kunnen zien aankomen en dat ze juist welwillend behandeld worden door de gemeente Amsterdam, omdat ze onder beperkte voorwaarden nog zo lang kunnen openblijven en niet hun deuren per direct hoeven te sluiten. De gemeente werd dus in het gelijk gesteld. Zo worden goed renderende bedrijven zonder scrupules kapot gemaakt en op termijn zelfs tot sluiting gedwongen en kunnen talloze mensen met een betaalde baan zich melden voor een uitkering. Het is maar waar de prioriteiten liggen. Want zou er werkelijk één gezonde Amsterdamse jongere die wil blowen nu denken: ,,Ik stop er maar mee, want anders moet ik een paar straten verder fietsen.” Er is toch geen hond die dat geloofd? We hebben het hier niet over oude mensen achter een rollator, maar over een mobiele doelgroep. Het is een schande!!

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht