Google roomser dan paus..

Legale wiet advertenties geweigerd

Google en Facebook hebben koudwatervrees

 

In Colorado en Washington is wiet gelegaliseerd. Logisch dat er nu dus ook voor geadverteerd mag worden. Maar dat is lastig. Google en Facebook durven het allebei niet aan. Facebook niet omdat wiet nog maar in 2 van de 50 staten gelegaliseerd is (blijkbaar is hun standpunt dus afhankelijk van de aantallen) en Facebook ziet in het geheel niks in mind bending chemicals. Alcohol advertenties zijn bij beide grootheden wel te vinden en ze sluiten een verandering van het beleid op lange termijn niet uit. We kunnen dus stellen dat ze zeker niet voorop lopen en dat valt toch een beetje tegen. Maar als er nog wat meer te verdienen valt, zullen ze wel om gaan…..

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht