Wietvelden Oostvoorne

Geen aanhoudingen

Achter de duinen van Oostvoorne zijn een aantal wietvelden gespot, waarop meer dan 2000 planten groeiden. Vanaf de openbare weg waren ze niet te zien. Maar omdat er in dit gebied al eens eerder plantages ontdekt waren, namelijk op het terrein Het Groene Strand, heeft de politie luchtfoto's gemaakt waarop de akkers goed te zien zijn. Ze zijn zo groot als sportvelden. Volgens de politie is het allemaal erg professioneel aangelegd en hebben de kwekers er heel wat uren werk in zitten. Tussen de velden waren wandelpaden gemaakt, er waren bomen gekapt en het gras was netjes kort gehouden. De planten zijn donderdag vernietigd. Wie er achter deze grootschalige kweek zit, is nog niet duidelijk, er zijn dus geen aanhoudingen verricht……

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht