The medical cannabis bike tour presenteert de data voor 2014.

Na het succes van de Medical Cannabis Bike Tour 2013, is nu ons doel om meer dan 50.000 euro op te halen voor het wetenschappelijk onderzoek naar de behandeling van kanker met cannabis.

Na het succes van de Medical Cannabis Bike Tour 2013, is  nu ons doel om meer dan 50.000 euro op te halen voor het wetenschappelijk onderzoek naar de behandeling van kanker met cannabis.

 Van 11-13 maart 2014 zullen meer dan 50 fietsers een  400 kilometer lange tocht maken. De fietsers van de Medical Cannabis Bike Tour fietsen drie dagen , om dan als ware helden verwelkomd te worden op de Spannabis Expo in Barcelona.

Volgend op het succes van de tour in 2013 waar maar liefst 50.000 euro werd opgehaald is de Medical Cannabis Bike Tour vastbesloten om het onderwerp medicinale cannabis onder de aandacht van de pers te brengen en mensen bewust te maken van de talloze medicinale werkingen van de cannabisplant. 

Met het sponsorgeld dat wordt opgehaald wordt wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de effecten van cannabinoïden bij de behandeling van kanker. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door de wetenschappers en profesoren van de Complutense Universiteit in Madrid.  Ook advocaten die de rechten van medicinale cannabis patiënten verdedigen worden ondersteund door de MC Bike Tour. 

Luc Krol van de Medical Cannabis Bike Tour organisatie zegt: ‘ Ik ben ontzettend enthousiast over de bike tour van 2014, overal waar we gaan hebben mensen gehoord over ons initiatief. De MC Bike Tour staat op het punt om een populaire beweging te worden van mensen die een verandering willen als het gaat om de erkenning van de medicinale waarde van de cannabis plant. Deze tocht is nog lang niet uit gefietst!!’

Fietsers en sponsors klimmen aan boord van de Medical Cannabis Bike Tour Express en de organisatoren zijn op zoek naar fietsers om de laatste lege plaatsen in te nemen.

Als je geïnteresseerd bent als sponsor of zelf wilt meefietsen neem dan een kijkje op de website www.medicalcannabis-biketour.com 

Voor interviews, foto’s of meer informatie over de Medical Cannabis Bike Tour email naar info@medicalcannabis-biketour.com

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht