Meningen over wiet

65% Nederlanders pro…

Maurice de Hond heeft weer een peiling gehouden naar de mening van Nederlanders over wietkwesties. 65% van de tijdens het onderzoek gesproken mensen vindt dat cannabis gelegaliseerd moet worden. Dat aantal is dus aan het stijgen. Van de ondervraagden heeft 45 % wel eens een wietje gerookt. Bij 25% daarvan is die kennismaking blijkbaar niet zo goed uitgepakt, want deze groep liet het bij die ene keer. Driekwart van de geënqueteerden onderschrijft de mening dat productie, verkoop en consumptie legaal zouden moeten worden, net zoals in Uruguay. Grappig is het dat ook onder de niet-blowers een meerderheid voor legalisatie is, namelijk 54%. Zoveel overlast geeft de blower dus blijkbaar niet. Als het allemaal democratisch zou verlopen, kon cannabis eindelijk uit het verdomhoekje komen.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht