Ondergrondse kwekerij opgerold….

Van een ontruimde kwekerij kijken we niet meer op. Maar sommige kwekers weten het wel heel grootschalig en deskundig aan te pakken. In Baarle-Nassau heeft de politie een ondergrondse plantage opgerold. De eigenaars hadden het bijzonder professioneel aangepakt. En ook de hoeveelheden logen er niet om. Er stonden 1306 cannabisplanten en nog eens 107 stekken. De wietplanten waren verdeeld over meerdere ruimten. De kwekerij was verborgen achter een luik in een garagebedrijf aan de Industrieweg. Eenmaal binnen, bleek de plantage door te lopen tot onder het woonhuis van de telers zelf. “Onder ons eigen huis hoeven we geen pottenkijkers te verwachten”, zullen ze wel gedacht hebben. Het verhaal vermeldt niet hoe men de ''wietfabriek'', zoals de kwekerij door de agenten genoemd werd, toch op het spoor gekomen is. Er zijn drie arrestaties verricht. Een vrouw van 58, een man van 57 en een man van 33 waren de klos. Wat jammer van die mooie planten. Want geloof maar dat dit heavy stuff is geweest.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht