Uruquay legaliseert!

Kweken onder staatstoezicht….

Als eerste land ter wereld is in Uruquay teelt, handel en gebruik van marihuana gelegaliseerd. De kweek gaat plaats vinden onder overheidstoezicht. Burgers mogen op kleine schaal wat planten voor eigen gebruik afnemen. Hiermee is dit Zuid-Amerikaanse land het meest liberale ter wereld geworden. Een gemiste kans voor Nederland. Om te voorkomen dat Uruquay wordt overspoeld door drugstoeristen, moeten binnenlandse gebruikers zich wel laten registreren. Maar nu wiet niet meer strafbaar is, is dat geen grote stap. De regering heeft deze maatregel genomen om de criminaliteit een spaak in het wiel te steken. Waarvan acte…….

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht