Lady Gaga verslaafd?

Ja, aan publiciteit….

Lady Gaga heeft een liefdesverklaring doen uitgaan naar haar dagelijkse blowtje. ,,Ik rook wiet om mijn roem te vergeten. Ik neem een trekje van een joint en dan vergeet ik alles om me heen. Ik voel me dan weer helemaal 17 toen ik in mijn witte go-go laarzen op zoek was naar een baan. Blowen maakt me kreatief. Het werkt erg bevrijdend.” Tot zover performer Lady Gaga. Helemaal vrijwillig is haar relatie met marihuana niet. De ster heeft onlangs toegegeven dat ze wel afhankelijk van haar blowtje is. In 2010 meldde ze dat ze niet verslaafd was aan enig middel, maar onlangs heeft ze haar wietverslaving toegegeven. Rest nog de vraag wat go-go laarzen zijn. Maar geloof maar dat ze sexy zijn en dat La Gaga apestoned was toen ze ze droeg. Bovendien denken dij dat haar verslaving aan publiciteit elke mogelijke andere andere verslaving overvleugelt.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht