Politie in het noorden op jacht

War on drugs Noorden op stoom…

De politie in het noorden van Nederland heeft een aantal invallen gedaan, waarbij voor tienduizenden euro's aan gedroogde wiet, cannabisplanten, contanten en auto's werden geconfisceerd. Er zijn tientallen kilo's wiet in beslag genomen. Een 34-jarige man werd gearresteerd, hij zou een wiet-exportlijntje met Duitsland in bedrijf hebben. De politie heeft deze invallen gedaan in de plaatsen Ulrum, Stadskanaal, Emmen en Ter Apel. Ook in kleine gehuchtjes die je nauwelijks op de kaart kunt aanwijzen, ver van het kloppende hart van de Randstad, is cannabis en de handel daarin dus ruim vertegenwoordigd. Succes voor de crimefighters dus. Blijkbaar werkte de apparatuur…..

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht