Lou Reed overleden

En werd 71 jaar…

Zanger, gitarist en dichter Lou Reed is op 71 jarige leeftijd overleden zo meldt het Amerikaanse blad Rolling Stone. Ooi was hij frontman van de legendarische rockgroep The Velvet Underground.

Later ging Reed solo en zijn werk kenmerkte zich door een duistere insteek. Songs van Reed waren zelden vrolijk, maar altijd intens. Drank en drugs speelden een grote rol in het leven en de muziek van Reed. Hij had trouwens net een nieuwe lever gekregen en vermoedelijk lag dat aan andere middelen dan marihuana. Reed ging voor het heftiger werk. En iedereen heeft wel een favoriet Reed album. Wij koesteren met name Transformer en Berlin. He took a walk at the wilde site…Lees het artikel in Rolling Stone:

http://www.rollingstone.com/music/news/lou-reed-velvet-underground-leader-and-rock-pioneer-dead-at-71-20131027

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht