I.M. Frank van Ree

Pionier bewustzijnsverruiming overleden

Op 5 oktober is de bekende psychiater Frank van Ree gestorven. Zijn familie maakte het overlijden pas maandag bekend. Van Ree is inmiddels in besloten kring gecremeerd.

Dankzij de controversiële standpunten die hij uitventte in de media en in zijn publicaties bleef de Bennebroeker tot kort voor zijn dood spraakmakend.

In de jaren ’60 en ’70 stelde hij misstanden in de psychiatrie aan de orde. Ook bepleitte hij legalisering van drugs, blies de discussie over hulp bij zelfdoding leven in en bemoeide zich met het debat over euthanasie. In het verleden hebben wij meerdere intreview met van Ree in Highlife gepubliceerd. Hij was een man wiens mening ertoe deed en we zullen hem missen….

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht