Wietclub Den Haag

Volgt Den Haag Utrecht?

Eerder schreven we al over het Utrechtse initiatief om in besloten clubverband legaal wiet te gaan kweken voor eigen recreatief gebruik. De Social Cannabis Club Domstad heeft een ontheffing op de opiumwet aangevraagd om dit experiment te mogen uitvoeren. Inmiddels klinken er in Den Haag geluiden om ook daar een dergelijke constructie in het leven te roepen,. Groen Links, PvdA, D66, HSP en PvdD zijn voorstander van een legale wietkweekclub. Zij spraken uit dat zoiets ''Cannabis uit de sfeer van het strafrecht haalt'' en vinden dat precies wat het Nederlandse gedoogbeleid beoogt. De fracties hebben al eerder gepleit voor een legale achterdeur. Het zou mooi zijn als meer steden het Utrechtse voorbeeld volgen. Als het Ministerie voor Volksgezondheid ten minste wil mee werken aan dit illustere plan.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht