Nieuwe soorten bij Weed Seed Shop

Op dinsdag 24 september introduceert Weed Seed Shop drie nieuwe gefeminiseerde cannabissoorten op www.weedseedshop.com.

Op dinsdag 24 september introduceert Weed Seed Shop drie nieuwe gefeminiseerde cannabissoorten op www.weedseedshop.com.

Het assortiment van Weed Seed Shop wordt uitgebreid met Super Cheese, K-Train en Super Silver Cheese. Deze makkelijk te kweken wietzaden combineren de positieve eigenschappen van Skunk en Cheese, van Trainwreck en Kush en van Haze en Cheese. Bij de ontwikkeling van de zaden werd zowel het gemak voor de kweker als het genot van de eindgebruiker voorop gesteld. De nieuwe producten zijn zowel voor de kweker als voor de eindgebruiker een verrijking van het assortiment.

Cheese met een krachtige bite!

Feminized Super Cheese is makkelijk te kweken en produceert een mix van stabiele Skunk met een doordringend stoned effect van Cheese. Weed Seed Shop introduceert hiermee een soort met een veelbelovende oogst voor de kweker en een sterk geurende en krachtige indicahybride voor de eindgebruiker. De consumptie van Feminized Super Cheese belooft ultieme ontspanning in combinatie met een hoge lachpotentie. Een must have voor alle Cheese-kenners!

K-Train; India ontmoet de VS 

K-Train Feminized is een veelbelovende combinatie van Kush en Trainwreck. Deze nieuwe soort biedt de mix van een krachtige indicasoort uit India, tegenover een cannabisvariëteit uit Amerika met een hoog sativa-gehalte. K-Train Feminized geeft een high effect welke urenlang kan aanhouden. K-Train Feminized is makkelijk te kweken en produceert in korte tijd forse, struikachtige planten met een hoge opbrengst als resultaat. Tijdens de bloeiperiode ontstaat een aroma van sinaasappel en zoete citrusvruchten met een aardse ondertoon.

High Haze, relaxte Cheese

De combinatie van Super Silver Haze en Cheese zorgt bij de Feminized Super Silver Cheese voor een geestelijk extatisch high effect enerzijds en een lichamelijk stoned effect anderzijds. Door de ideale balans tussen een krachtige groei, een matige toename in hoogte en een dankbare oogst verblijdt Feminized Super Silver Cheese zowel kwekers als consumenten. Het karakteristieke aroma van Cheese is verzacht met elementen van kamille en musk, afkomstig van de Haze-ouder. Deze elementen zullen een ieder die haar probeert gegarandeerd positief verbazen.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht