Snoop Lion valt in de prijzen

Rapper wint zak wiet…

Rapper Snoop Lion heeft een opzienbarende prijs gewonnen. Hij gokte op de afloop van een bokswedstrijd en mocht zich omdat hij de uitslag goed voorspelde daarna de eigenaar noemen van een vette zak wiet. Dankzij de sportieve prestaties van Floyd Mayweather, die het prima deed in de ring, heeft Snoop Lion nu genoeg cannabis om zelf helemaal out te gaan. Op Instagram plaatste hij een foto waarop hij met gebalde vuist en slaperige blik zijn doorzichtige zak met wiet vertoont. Kenners hebben berekend dat de geldwaarde van zijn prijs zeker 4000 dollar bedraagt, dat is ruim 3000 euro. Insiders die het blowgedrag van de rapper een beetje kennen, verwachten dat Snoop Lion hier zo'n 4 maanden mee toe kan. Helaas kunnen wij de foto niet tonen vanwege de rechten, maar via google moet je'm kunnen vinden. En met een beeje fantasie kun je je ook best voorstellen hoe zo'n voorraad wiet en bijbehorende blik eruit zien….

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht