Burgemeesters grensgebied tevreden

Belgische burgemeester overtuigd van gelijk Maastricht

Burgemeester Marino Keulen van de Belgisch-Limburgse grensgemeente Lanaken is ervan overtuigd dat Maastricht vasthoudt aan het beleid dat er in coffeeshops geen drugs worden verkocht aan buitenlandse drugstoeristen.

Keulen zei dat na afloop van een overleg over de verplaatsing van coffeeshops van het centrum van Maastricht naar de grens. Daarbij waren ook de burgemeesters van het Belgisch-Limburgse Riemst en Voeren aanwezig. Keulen denkt dat die verplaatsing uiteindelijk ook niet doorgaat omdat er niet genoeg klanten overblijven voor de coffeeshops

Zie het hele artikel op: http://www.cannabis.info/cms/modules/index.php

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht