OM vervolgt shophouder

Maastricht, weer een episode…..

Coffeeshophouder Marc Josemans uit Maastricht moet voor de rechter komen omdat hij eerder dit jaar folders heeft verspreid over de verkoop van wiet aan buitenlanders. Dat heeft een woordvoerder van het OM vandaag bevestigd.Josemans, eigenaar van de coffeeshop Easy Going en voorzitter van de Vereniging Officiële Coffeeshops Maastricht (VOCM), heeft volgens het OM reclame gemaakt en dat mogen coffeeshops niet. Volgens Josemans ging het om een informatieve folder voor buurtbewoners, maar het OM spreekt in de dagvaarding van 'flyers die er kennelijk op waren gericht de verkoop van softdrugs te bevorderen'.

Aldus een bericht in de NRC. Voor het hele artikel:

http://www.nrc.nl/nieuws/2013/07/31/om-vervolgt-coffeeshophouder-maastricht/

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht