Nutellaverslaving

Storm in broodbeleg….

Hou je van een boterham met chocoladepasta? En hou je van een lekker topje op zijn tijd? Be my guest. Dat wordt een boterham met Nugtella. Een Californische boterham, dat wel, want in Nederland verkopen ze dit smeerseltje nog niet. Het is helaas alleen in Californische apotheken verkrijgbaar en wel op doktersvoorschrift. Een chocoladepasta, waar cannabis doorheen gemengd is. Wie verzint zoiets? En wat voor aandoening zou je eigenlijk moeten hebben om dit nieuwe broodbeleg voorgeschreven te krijgen? We hebben geen idee. Maar eetlustbevorderend is het vast wel. En makkelijk naar binnen te lepelen ook. Misschien een nieuwe manier om medicinale cannabis toe te dienen. Je hoeft het niet te roken, alleen maar te pruimen. Wie heeft dit eigenlijk verzonnen en er een verpakking bijgezocht die sprekend lijkt op die van de potten Nutella chocoladepasta? De bedenker van dit nieuwe product is het bedrijf Organicare. Nutella heeft nog niet gereageerd op dit fenomeen. Zouden ze zich in het zonnetje of in hun hemd gezet voelen? En hoe zijn de reacties op het smeerbeleg? Over het algemeen zijn ze lovend. Maar een Belgische krant meldde dat Nutella extra verslavend zou zijn. Dat lijkt ons storm in een pot chocoladepasta.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht