Truffels mogen?

Truffels mogen niet…

Het blijft tobben over wat nou wel en niet mag. Paddo's zijn duidelijk verboden en om onduidelijke reden op lijst 1 gezet. Maar de ondergronds groeiende truffel staat NIET op de lijst van verboden middelen. Toch worden bezitters van, legaal, in smartshops gekochte truffels soms door de politie aangehouden en worden de truffels in beslag genomen waaarna een proces verbaal volgt. Toch maar eens even met de politie gebeld. Een woorvoerdster meldde het volgende: “U moet het zo zien. In truffels zit de stof psylocybine. Die stof staat dus op lijst 1. Dus beschouwen wij truffels als het ware als de verpakking van psylocybine.” Tsja, zo kennen wij ook nog wel een paar. Voorbeeld: in sommige legale cactussen zit peyote. Staat op lijst 1. Gaan ze die nou ook van je vensterbank halen? En mag straks nootmuskaat ook niet meer in de schappen? Zitten ook stoffen in die tripeffecten genereren…Wie het weet mag het zeggen. By the way: wist je dat Ivo zijn ministerie niet eens opo orde heeft? Zou hij daar niet eens wat energie moeten steken inplaats van die eenmans war on 'drugs'?

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht