Wietlolliies

Gevaarlijk snoep????

Lolly's met wietsmaak

In sommige toeristenwinkels zijn ze te koop: lolly's met wietsmaak. Persoonlijk lijkt me dat een beetje vies. Maar je weet maar nooit. En veel mensen zullen het interessant vinden. Nu heeft een Zuid-hollandse verslavingskliniek protest aangetekend. Het gaat om de instelling Bouwman-GGZ. Zij vinden dat kinderen met dit snoepgoed op verkeerde ideeën worden gebracht. Er zit weliswaar niks schadelijks in deze sabbelstokjes, maar ze zullen cannabis op die manier vereenzelvigen met leuk en lekker. En dat moet natuurlijk niet. Want als ze dan een beetje groter zijn, gaan ze wellicht proberen wat cannabis nu eigenlijk voor plantje is. Tja…De fabrikant van het spul -ze heten cannabispops of hasjpops vindt het een hoop gedoe om niks. Er zit niks raars in de lolly's, ze zijn legaal en je kunt er bij extreem gebruik (zo'n tien stuks achter mekaar) hooguit een beetje relaxed en ontspannen van worden. Misschien moeten ze er bij Bouwman-GGZ zelf een paar nemen. Oh, nee dus: d'r zit natuurlijk suiker in….

P.S. Uiteraard vervolgen wij binnenkort wedeerom onze eigen soap: The Onno Hoes and mister Teeven story. Zeker gezien in het licht van de Amerikaanse liberalisering!

De lollies op de foto bevatten geen wiet.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht