Onno Hoes sluit weer shop

12 van 14 shops Maastricht gesloten

Missouri is de elfde zaak op rij die door burgemeester Hoes – verantwoordelijk voor de openbare orde en veiligheid in de stad – gesloten wordt, nadat bezwaren van de betrokken coffeeshophouders ongegrond waren verklaard. Eerder waren de Mississippi (Wilhelminakade), Kosbor (Kleine Gracht), Smokey (Wilhelminakade), Easy Going (Hoenderstraat), Heaven 69 (Brusselsestraat), Black Widow (Bosscherweg), Slow Motion (Bourgognestraat), Maxcy’s (Rechtstraat) en Lucky Time (Hoogbrugstraat) en Club 69 (Grote Gracht) aan de beurt. 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht