Druggebruik veranderd

Laatste 10 jaar andere drugs

Minder dan één op de drie feestgangers gebruikt cannabis, terwijl dat vroeger bijna de helft was. In de plaats komen synthetische drugs als ketamine. Drugsgebruikers nemen wel meer 'schadebeperkende' maatregelen dan vroeger, stellen onderzoekers vast. Zo zouden synthetische drugs voor een deel in de plaats van cannabis zijn gekomen. Aldus een bericht in de Vlaamse krant De Standaard. Vermoedelijk is dezelfde trend ook in Nederland te zien. Zeker is dat drugs die vroeger voor de echte problemen zorgden zoals Heropine en nu ook GHB 'out' zijn. Lijkt ons een gteken. Gebruik dus verstandig!!

Lees het hele stuk op: http://www.standaard.be/cnt/DMF20130704_068

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht