De Telegraaf en cannabis

De nuances van wakkker Nederland..

Gisteren een rabiaat hoofdartikel in de grootste krant van Nederland. Nou liggen er weinig mensen wakker van de beweringen die worden gedaan in een krant die eerder in meningen grossiert dan in feiten. Zo zaten volgens de krant de Maastrichtse shophouders er niet gewoon naast maar faliekant naast met hun interpretatie van de wetgeving. Er wordt gesproken over een hasjdrama en een overheid die vuile handen maakt en niet dient op te treden als 'opperdrugsbaas' van het land. Het lijkt wel of het over Mexico gaat in plaats van de stad aan de Maas. Maar gemeen wordt de krant door het debiteren van pertinente leugens. Zo zou de overheid tegen cannabis moeten optreden met het oog op volksgezondheid!. Nou kun je veel van cannabis vinden, maar dat het een gevaar voor de volksgezondheid is, is nonsens. Er gaan geen mensen dood aan cannabis. Er gaan wel veel mensen dood aan alcohol en tabak, maar dat dondert de overheid niet want de accijns maken alles goed, toch? Cannabis verstoort de openbare orde beweert wakker Nederland. Helemaal waar wanneer je de coffeeshops sluit en de handel verplaatst naar de straat en huisdealer. Ach, het is De Telegraaf maar, maar de pest is dat zoveel mensen GELOVEN wat die krant schrijft. Word toch eens wakker, wakker Nederland!!!!

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht