Boetes en taakstraffen

Coffeesshops Maastricht vervolgd

Coffeeshops kunnen zich niet onttrekken aan het verbod om te verkopen aan niet-ingeztenen vanh Nederland. De bepaling staat weliswaar op gespannen voet met de grondwet en internationale afspraken, maar wordt gerechtvaardigd door de uitwerking op de overlast van drugstoerismee. Dat bepaalde de rechtbank gisteren in Maastricht. Drie shophouders zijn veroordeeld tot 2500 euro boete en 75 uren taakstraf, drie medewerkers tot 250 euro boete en een taakstraf van 15 uur. De shops gaan in hoger beroep. Hoe ettig is het aan je laars lappen van de grondwet….Wordt dus vervolgd!

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht