Oppassen met sterke XTC

Nog steeds discussie XTC

Momenteel duiken er regelmatig berichten op dat er 'vervuilde' XTC op de markt is. Zou vooral in het zuiden van het land het geval zijn. Het prbleem zit in de werkzame stof. Als het om zuivere XTC gaat bevat een pil 70 -105 mg MDMA. Verstandige slikkers houden op 1 tot 2 van die pillen per avond. Slik je echter een pil met, laten we zeggen 200 mg MDMA, dan ga je niet direct dood, maar je kunt er wel door in de problemen raken. Ook zijn er veel pillen met aan MDMA verwante stoffen op de markt die langzamer en sterker werken. Kun je behoorlijk van uit je bol gaan, zonder dat het je bedoeling was. Gebruik je XTC? Probeer geteste pillen te scoren. Koop geen troep van onbekenden. En drink er veel bij, maar mijd alcohol. Een blowtje erbij kan geen kwaad. JUST SAY KNOW!!!!

Meer info: http://www.pillreports.com/

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht