Cannabis Bevrijdingsdag – cannabis cultuur festival

Cannabis Bevrijdingsdag wordt zondag 16 juni voor de vijfde keer georganiseerd. Dit grootste cannabis cultuur festival van Nederland, wordt georganiseerd door het VOC.

Cannabis Bevrijdingsdag wordt zondag 16 juni voor de vijfde keer georganiseerd. Dit grootste cannabis cultuur festival van Nederland, wordt georganiseerd door het VOC. Toegang is gratis! Er is de hele dag genoeg te doen: live bands, DJ’s, sprekers, een grote hennepmarkt, de uitreiking van de Highlife Cannabis Cup en het Cannabis Filmfestival.

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht