Vervolg soap Maastricht

Meer politie tegen drugs in Limburg

Extra agenten uit het land moeten helpen on de “drugsoverlast” in Limburg te bestrijden. De heer Opstelten zegde deze maatregel toe tijdens een overleg met de coffeeshop gemeentes in het zuiden. Inmiddels zijn in Maastricht de deuren van vrijwel alle shops gesloten. Dit als reactie op het politieoptreden tegen de verkoop aan buitenlanders. Overigens meldt de fractievoorzitter van D66 in Maastricht in een brief in de NRC van 3 juni dat Opstelten stelt dat er minder drugstoeristen in Maastricht zijn. Klopt, zegt de voorzittter, maar hij merkt op dat de overlast door de straathandel meer dan verdubbeld is. Zoals dat gaat bij een soap: wordt vervolgd….

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht