Legale cannabis, goed voor gezondheid

En ook nog voor veiligheid en handel

Geachte minister Ivo Opstelten, laat uw liberale hart spreken. Is het na al die jaren van mislukte overheidsinterventies niet gewoon tijd voor legalisering van cannabis? De discussie over softdrugs is een oude bekende. De dialoog richt zich voornamelijk op het al dan niet legaliseren van cannabis.Voorstanders wijzen op de economische voordelen en het reduceren van criminaliteit. Tegenstanders benadrukken vooral de veronderstelde negatieve gezondheidsgevolgen van softdrugs.Om hieraan tegemoet te komen, probeerden velen het Nederlandse softdrugsbeleid te wijzigen – zonder succes. Neem het recente debacle rondom de wietpas. Vooral burgers waren de dupe.

Het hele artikel staat op deze locatie: http://www.elsevier.nl/Nederland/blogs/2013/5/Legale-softdrugs-goed-voor-gezondheid-veiligheid-en-economie-1245535W/

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht