Chemische drugs vormen probleem

Het Europese drugsagentschap Emcdda is bezorgd over synthetische drugs 

 

Dat blijkt uit het dinsdag gepubliceerde Europees Drugs Rapport 2013. De organisatie is positief over de afname van het aantal nieuwe heroïnegebruikers en van het aantal mensen dat drugs injecteert. Ook wordt in enkele Europese landen minder cannabis en cocaïne gebruikt. Ook het heroinegebruik is sterk gereduceerd. De Emcdda pleit ervoor om ook in tijden van bezuinigingen door te gaan met de behandelingen voor drugsgebruikers, omdat dit uiteindelijk geld kan besparen. Tsja, daar pleiten wij nou al jaren voor…Het hele stuk is te lezen op: http://www.telegraaf.nl/buitenland/21600501/___Synthetische_drugs_probleem___.html

 

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht