Maastrichter Soap

Burgemeester Hoes in spagaat

MAASTRICHT – Burgemeester Hoes van Maastricht is in een spagaat beland door het drugsbeleid in de stad. Politie en justitie hebben op eigen houtje nieuwe invallen gedaan in de coffeeshops in het centrum van de stad, terwijl Hoes net met de gemeenteraad was overeengekomen eerst de straatdealers aan te pakken. De gemeenteraad is woedend. Het gebeuren in Maastricht begint verdacht veel te lijken op een aflevering van GTST. Nu is het weer onduidelijk wie het beleid maakt..Maar wie het ook doet: voor elke gesloten shop zien we een veelvoud aan huis- en straatdealers terug. En wat te denken van bordjes; VERBODEN VOOR BUITENLANDERS! Roept toch rare herinneringen op…

Lees meer op; http://www.telegraaf.nl/binnenland/21589765/__Woede_om_coffeeshops__.html

De krant die altijd zo populistisch over cannabis schrijft en onlangs in een spetterend hoofdartikel beweerde dat shops die cannabis verkopen, ook harddrugs leveren. Die krant is dus voor huis en straathandel. En tegen kwaliteitscontrole….Zoals elke soap wordt dit verhaal wederom vervolgd!!!!! Voor een verstandiger opinie schaf je natuurlijk de nieuwe druk van Uit Je Bol van Plomp en Hellinga aan.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht