I.M. Hoofdredacteur Polen

Soft Secrets hoofdredacteur Polen overleden

Dit weekend hoorden wij, tot onze grote schrik, dat de hoofdredacteur van de Poolse editie van Soft Secrets geheel onverwacht is overleden. Hij was vanaf het eerste moment bij het blad betrokken en was naast een prima collega een zeer goede vriend. We zullen Bartek missen en leven mee met zijn familie en vrienden…..

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht