Onno Hoes stap onmiddellijk op!!!!

Petitie tegen Onno Hoes!!!!

De rechtbank deed onlangs uitspraak dat het niet legitiem is dat een coffeeshop in Maastricht werd gesloten vanwege het verkopen van wiet aan buitenlanders. Toch liet de Maastrichtse burgemeester Onno Hoes weten door de gaan met de jacht op coffeeshops die zich daaraan ''schuldig'' maken. Er zijn inmiddels 8 shophouders en medewerkers aangehouden, die zich 12 juni voor de rechtbank moeten verantwoorden. Hoes maakte kenbaar dat hij er wellicht nog meer gaat sluiten, omdat hij vindt dat de oorlog aan het rechtssysteem is verklaard door de coffeeshophouders. Maar hoe veilig is het rechtssysteem in handen van diezelfde Hoes? Hij gaat toch mooi op de stoel van de rechter zitten, die sluiting van een coffeeshop voor de verkoop van wiet aan buitenlanders immers al eerder tot onwettig heeft verklaard. Veel mensen zijn de heksenjacht van Hoes op de cannabisbranche en zijn ook nog eens uiterst wisselvallig beleid inmiddels spuugzat. Er is een petitie gestart met de naam ''Onno Hoes stap onmiddellijk op''. Deze handtekeningenlijst op internet werd inmiddels al door 2720 mensen getekend. Op www.petities24.com kun je je digitale poot zetten. Inmiddels is overigens gebleken dat door de verkoop aan buitenlanders de straathandel in de stad onmiddellijk minder werd. Die zal wel weer snel toennemen nu de verkoop weer belet wordt. Hoes heeft ook toegezegd deze straathandel strenger aan te zullen pakken. De war on drugs viert hoogtij in Maastricht.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht