Big Bother in the sky

Opstelten wil drones regulier bij politie

D66 maakt zich zorgen over het plan van “Big Brother” Ivo Opstelten om bij de politie een speciale afdeling 'drones' in te zetten. Nu worden drones nog geleend van defensie. Natuurlijk haalt Ivo zijn hoogst persoonlijke mantra, the war on drugs, van stal als rechtvaardiging om ALLE burgers in het geniep te kunnen bespieden. Terecht maakt D66 zich zorgen over de aantasting van de privacy. De griezelige controle maatschappij die George Orwell schetste in zijn sombere 1984, het boek waarin hij een volkomen door de staat gecontroleerde samenleving beschrijft, komt met de dag dichterbij. En daarin zijn niet alleen blowers de pineut, maar iedereen……..

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht