Wiet uit de lucht

Wietbombardement uit Groningen

De Groninger coffeeshophouder Theo Buissink zal op Koninginnedag 250 ballonnen de lucht in sturen. Aaan elke ballon zal een zakje met wietzaden hangen. Als de ballonnen uiteindelijk de grond bereiken zal een ware explosie van wietzaden neerdalen en daaruit zullen wellicht duizenden wietplanten opbloeien. De zaden zijn zodanig veredeld dat de toppen van de planten oranje kleuren. Een toe te juichen actie van Buissink die erom bekend staat dat hij niet te beroerd is om zijn nek uit te steken als het om acties gaat om de cannabisten een hart onder de riem te steken. En nou maar hopen dat ze op vruchtbare aarde vallen……(Bron NRC 24 april)

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht