Gemeente Wiet

Gemeentes willen eigen kweek

Steeds meer gemeenten willen zelf wiet telen. Ze willen op die manier van drugscriminaliteit af komen. Ook Rotterdam komt met een voorstel. Burgemeester Aboutaleb denkt aan experimenteren met een wietkwekerij in de stad. Er zijn meer gemeenten die zich bij het idee van de Rotterdamse burgemeester hebben aangesloten. Mogelijk is het een stap in de richting naar het regelen van de achterdeur. Maar hoe komt het met de thuiskweek? En hoe wordt de hobbel Opstelten Teeuwen geslecht? We moeten het nog zien, maar voorlopig hebben de gemeentes het voordeel van de twijfel. Voor de video:

http://nos.nl/video/497910-aboutaleb-gemeentewiet-tegen-criminaliteit.html

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht