Zembla over thuiskweek en meer

Makelaars bemiddellen in thuiskwekerijen..

Veel huiseigenaren zijn door de crisis gedwongen om hun onverkoopbare woning te verhuren. Makelaars en verhuurbemiddelaars storten zich massaal op deze groeimarkt. Het grote aanbod van huurwoningen trekt ook criminelen aan die zich voordoen als betrouwbare huurders. Maar eenmaal binnen bouwen ze de woning om tot een wietkwekerij.

Als de politie zo’n plantage oprolt, blijkt hoe groot de schade  aan het huis is. Die loopt al gauw in de tienduizenden euro’s. De criminelen zijn vaak gevlogen en de eigenaar draait op voor de kosten.

Hoe komen cannabiskwekers zo makkelijk aan een huurwoning? We onderzoeken  de dubieuze praktijken van de verhuurmakelaars. Grote afwezige in deze uitzending was natuurlijk Ivo Opstelten die geen commentaar wenste te leveren op een voor hem minder gunstig rapport. Opportunisme….

zie de uitzending op: 

http://zembla.vara.nl/Afleveringen.1973.0.html

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht