Paniek in de coffeeshop

NRC: Halfzachte afspraken wietbeleid

Gisteren meldde o.m. de NRC dat er een ontwerpbesluit is om cannabis met een THC gehalte van meer dan 15% als harddrug aan te merken. Wederom ellende voor coffeeshops en blowers. Ten eerste bestaat er geen goed systeem voor coffeeshopos om het THC gehalte te bepalen. Dat kan alleen in een forensisch lab. Bovendien varieert het THC gehalte per plant en is THC niet het de enige werkzame stof in cannabis. En het is ook nog eens  heel eenvoudig: wil je meer THC dan blow je gewoon meer wiet met een laag gehalte aan THC. Overigens meldde de krant dat de kamer mee info wil en dat de afspraken over het huidige beleid aLS “HALFZACHT” worden aangemerkt. Wij zien het als de zoveelste maatregel van een zwalkende Opstelten waarvan de PVDA beweert ermee te worstelen. Wordt vervolgd…

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht