CDA op bexoek in coffeeshop

CSA bezoekt coffeeshop in Venray

Omdat de wietpas niet het gewenste effect heeft, is door de overheid het beleid omtrent de legitimatie aangepast. Ook komt er een nieuw handhavingsconvenant.

Om te horen hoe het nieuwe drugsbeleid in de praktijk werkt brengt het CDA Venray op vrijdag 5 april een werkbezoek aan coffeeshop Halicarnas, Henseniusstraat 47 in Venray. Dhr. Batichi zal het CDA ontvangen en uitleg geven over de werkwijze van de coffeeshop. Daarnaast zal het nieuwe drugsbeleid aan de orde komen.

Lees het artikel op: http://www.omroepvenray.nl/nieuws/2013/03/31/cda-op-werkbezoek-bij-coffeeshop

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht