Bolkestein winnaar Cannabis Cultuurprijs

Cannabis cultuurprijs 2013 naar Frits Bolkestein

Voormalig VVD-leider Frits Bolkestein is de winnaar van de Cannabis Cultuurprijs 2013. Bolkestein zegt de prijs te zullen aanvaarden.

In een interview met Het Parool toont hij zich als liberaal boegbeeld voorstander van volledige legalisering van cannabis: 'Ik heb zelf nog nooit een stickie gerookt, maar ik ben voor gereguleerde vrijlating van softdrugs.'

De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan personen die zich 'in de frontlinie' inzetten voor het maatschappelijk aanvaardbaar maken en vrijelijk gebruiken van cannabis. Eerdere winnaars van de prijs waren dichter Simon Vinkenoog, de Noorse minister van Buitenlandse Zaken Thorvald Stoltenberg en luchtvaartondernemer Sir Richard Branson. De onderscheiding, 23 april uit te reiken door oud-premier en eerdere prijswinnaar Dries van Agt, bestaat uit een oorkonde en drieduizend euro.

Lees meer op:
http://www.parool.nl/parool/nl/224/BINNENLAND/article/detail/3418059/2013/03/30/Cannabis-Cultuurprijs-2013-voor-Frits-Bolkestein.dhtml

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht