VVD en PVDA oneens over cannabis

Regeringspartijen steggelen over cannabisbeleid

Een oud voorstel van hardliner Opstelten heeft tot onenigheid geleid tussen PvdA en VVD. Opstelten draaide de oude litanie van 'KEIhard aanpakken' weer eens af en vanuit de PvDA kwamen er enige gematigde tegenwind. Het gaat erom dat de VVD ook 'voorbereidingen' tot het telen van hennep strafbaar wil maken. Tsja, hoe zal zoiets in de praktijk uitpakken? Wat is voorbereiden? Plannen maken? Aanschaffing van een zakje potgrond? Weer zo'n typisch Opstelten idee: veel geschreeuw en weinig wol. Tot nu toe is er weinig van Opsteltens radicale plannen terecht gekomen, behalve een hoop onduidelijkheid en veel administratieve rompslomp. Voorlopig mag Opstelten zich alleen verheugen op steun van de PVV. Laten we hopen dat het daar bij blijft!  F.W.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht