Massale inval coffeeshop

Grote onzet politie bij inval coffeeshop

Met ruim 35 agenten, politie te paard en honden heeft de politie deze week een inval gedaan in een koffiehuis aan de Sarphatistraat.  Volgens omstanders werden er minimaal vier mannen geboeid afgevoerd. De actie valt in het kader van een lopend drugsonderzoek, aldus de politie.

Bij buurtbewoners is al langer bekend dat er wat broeit bij het koffiehuis. Robert Vreeken noemt het koffiehuis een 'broeinest van criminele activiteiten.' De problematiek heeft hij al vaker aangekaard bij de politie. 'Er worden hier in de buurt vaak mensen bedreigd en vrouwen worden uitgescholden voor hoer. De overlast op de pleinen hier achter speelt al langer.'
 
De Sarphatistraat werd door de politie afgezet. Een van de verdachten verzette zich heftig terwijl hij geboeid naar de politieauto werd gedragen.

Lees meer op:  

http://www.parool.nl/parool/nl/224/BINNENLAND/article/detail/3408782/2013/03/13/35-agenten-bij-inval-koffiehuis-Sarphatistraat.dhtml

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht