Kunst onder invloed

Bryan Lewis Sanders werkt onder invloed

Bryan Lewis Sanders is een kunstenaar uit Tennessee. Sinds 1995 maakt hij elke dag een zelfportret. Veel van die portretten zijn gemaakt onder invoed van cannabis en andere drugs. Een deel van die collectie is momenteel te bekijken in Parijs. De expositie heet: Sous influences. Als je op hem even googelt kun je je eigen tentoonstelling samenstellen. Ook zijn er veel websites over en van hem gemaakt. Kun je zien dat drugs en creativiteit elkaar niet uitsluiten!!!!

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht