Mediwiet apotheek sluit

Groninger canna apotheek dicht

Na zes jaar is het doek gevallen voor de cannabis-apotheek in Groningen, destijds de eerste ter wereld. Apotheek Hanzeplein koopt niet langer in het groot medicinale wiet in om die in kleinere verpakkingen mee te geven aan patiënten of per post te verzenden. Net als andere apotheken levert apotheek Hanzeplein nog wel de standaardpotjes met vijf gram cannabis. Belangrijkste reden voor het besluit is volgens apotheker Martin Nijland de administratieve rompslomp. “Ook in het afwegen van de cannabis, het afvullen van de zakjes en de etikettering gaat veel tijd zitten. Verder worden we regelmatig geconfronteerd met postpakketjes die niet aankomen en met ontvangers die niet betalen. We legden er geld op toe. Aldus een bericht in het Nieuwsblad van het Noorden van 14 maart……

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht