Enquete wietteelt

Voor wie kweek jij? Onderzoek.

Wat in Nederland beweerd wordt over wiettelers komt vooral uit de koker van politie en justitie. Dat geeft een vertekend beeld. Daarom wil het Bonger Instituut (UvA) de wietteelt juist onderzoeken vanuit het perspectief van de kweker. Hoe doe jij het of hoe deed je het vroeger? Alleen voor jezelf, voor de weggeef of (ook) voor de verkoop? Wat zijn voor jou de plus- en de minpunten? Via internet kun je enquête invullen, te vinden op www.worldwideweed.nl. Dat duurt ongeveer een kwartier. Natuurlijk is het volledig anoniem. Maar via e-mail, Facebook of Twitter kun je wel met de onderzoekers in gesprek.

Het onderzoek wordt ook gedaan in andere landen, zodat we een mooie vergelijking kunnen maken.

Doe mee, ook als je maar een paar plantjes hebt of als je ermee gestopt bent.

 

worldwideweed@xs4all.nl

Facebook.com/worldwideweedNL

Twitter.com/worldwideweedNL

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht