Cannabis in trek bij investment

Amerikaan investeert groot in cannabis

Brendan Kennedy houdt zich in in Silicon Valley als durfkapitlast bezig met opvallende investeringen. Na uitgebreid onderzoek concludeerde Kennede dat de Amerikaanse markt mogelijk goed genoeg is voor een omzet van 50 miljard (!!!!) dollar per jaar. Cannabis is nu al legaal in 18 Amerikaanse staten en er volgen meer. Zo wil de staat Washington meer in cannabis gaan investeren en gaan andere staten al verder met liberaliseren dan wettelijk mag. Ook de domeinnaam marihiuana.com heeft miloenen opogebracht. Lees meer op:

http://www.z24.nl/ondernemen/artikel_414984.z24/Durfkapitalist_ruikt_niche_met_miljardenpotentieel__cannabis.html

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht