Notorious 45

Op de kop af 45 jaar geleden verscheen Notorious Byrd Brothers

Dezer maand is het 45 jaar geleden dat het meest psychedelische album uit de hele rock historie verscheen: The Notorious Byrd Brothers van The Byrds.

Een wonder dat het album uberhaupt verscheen want The Byrds liepen in die dagen op hun laatste benen door een combi van drugs, sex, ruzie enz. Het was het moment dat tijdelijk lid Gram Parsons overstak naar de Stones en later bezweek aan eeen OD. Inspirator: Keith Richards. Op het album wordt openlijk aan drugs en vrijheid gerefereerd. En bovendien bevat het die LSD influenced song uit Easy Rider: Wasn't born to follow. Het album klinkt nog net zo sprankelend als op het moment dat het verscheen. David Crosby verliet de groep om zich in nog hedonistischer kringen dan The Byrds te gaan bewegen en toonde zich een sterke geest: hij overleefde drank, drugs en alcohol. En pleit tegenwooordig woor wiet. A must have!!!! Luister de link: het integrale album!

 http://ultimateclassicrock.com/45-years-ago-the-byrds-release-the-notorious-byrd-brothers/

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht