Wiet = Verdriet

Wiet = Verdriet  van Mr. Silver Haze nu ook vertaald

Mr. Silver Haze (uiteraard een pseudoniem) schreef, bij mijn weten, het eerste openhartige boek over de werkelijkheid van de achterdeur van de coffeeshop. Het is een minder verdrietig boek dan de titel doet vermoeden, want het staat vol met, vaak zeer vermakelijke, anekdotes. Maar aan het feit dat het pad van een kweker niet altijd over rozen gaat, wordt ook ruimschoots aandacht besteed. Er zijn heel veel boeken over kweken. Met het kweken zelf heeft dit boek niks te maken. Het gaat over wat iemand allemaal voor zijn kiezen krijgt als hij besluit om niet voor eigen gebruik vijf plantjes te vertroetelen, maar het in het groot aanpakt. Het boek van Silver Haze is eigenlijk een must voor zowel kwekers, die er heel wat van op kunnen opsteken, als voor de consument, die zich gaat realiseren dat het helemaal niet zo vanzelfsprekend is dat je (voorlopig…) gewoon een paar gram wiet volkomen legaal in de coffeeshop kunt kopen. Soft Secrets sprak met de schrijver, die inmiddels de branche heeft verlaten, maar natuurlijk redenen genoeg heeft om zijn ware identiteit onder de pet te houden. Hij betaalt nog steeds een aardig bedrag aan justitie vanwege een veroordeling en ziet liever niet dat ze gaan graven in deze bekentenissen. De werkelijkheid is in ieder geval een stuk minder romantisch dan vaak wordt gedacht en ook voor een grote kweker geldt: it is a hard life to earn an easy living! Nu verkrijgbaar als The Green Gold.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht